Dust II, måske den perfekte CS:GO-bane, har været en klassiker, siden den først blev udgivet. Banen fanger essensen af CS, og i denne nye udgave ønsker vi at ære dens rene form, mens vi fjerner de skarpe kanter. Vores mål for baneopdateringen var:
  • Gør det nemmere at se spillere på hele banen
  • Forfin bevægelse på hele banen, inklusiv dækning
  • Opgrader udseendet, så det er ligesom de andre moderne baner
Dust II er nu tilgængelig! Tak for jeres feedback, mens banen var i beta. Herunder finder du nogle få højdepunkter blandt ændringerne. Brug gerne skyderne for at se forskellene.
BOMBELOKALITET B - KASBAHEN
Flere alt for mørke steder i tunnellerne er blevet ændret og får nu naturligt lys ind via et forfaldent, sønderrevet tag. Den ødelagte bil ved bombelokaliteten er også blevet rykket en smule, hvilket giver mere plads til spillere omkring den. Hullet i væggen, "vinduet", er blevet udviddet og mængden af plads til at bevæge sig i er blevet større. I nærheden er stilladset blevet simplificeret, så der ikke længere er metalrør i vejen for dit næste drab. Udover det har vi rykket et par elmaster uden for spilleområdet, så det forenkler unødige distraktioner, uden at fjerne visuel kvalitet.
BOMBELOKALITET A - HOTEL AURORE
Med spillertydning i bagtankerne har vi forbedret kulmineringsområdet ved bombelokalitet A ved at fjerne de mørke døråbninger ved bagvæggen. Vi har forbedret kiggen rundt om hjørner, idet vi har fjernet de generende afløbsrør.
De ødelagte biler ved A er nu én bil, der dermed har øget spillerplads omkring og oven på den. Erfarne spillere behøver ikke længere bekymre sig over, om de bliver iagttaget fra det område, og nybegyndere skal ikke spekulere på, om de bliver ramt af ild. Irriterende, fysikbaserede rester af diverse kanter er også blevet erstattet af mere forudselige, stationære detaljer såsom ukrudt og sten.
MIDTEN
Banens midtersektion har fået forbedret lyset i de nedre tunneller, så det er lettere at håndtere campere i de mørke hjørner.
Flere andre mørke døråbninger er blevet justeret, og ubetydelig dækning ved døre er blevet fjernet. Med færre fordybninger til at blokere dig, har du mere tid til at tage dig af de vigtige ting i banen.
GRAFIK
Selvom Dust II's gameplay ikke lader til at blive gammel, havde designet brug for en god sandblæsning. Bombelokalitet B-sektionen på kortet er nu en historisk Kasbah under restaurering, mens Bombelokalitet A er en basar og et hotel. Teksturopløsningen er firedoblet, og et nordafrikansk rekvisit-sæt er etableret til alle jer fælleskabs-banebyggere. Den dårlige nyheder er, at de to pizzeriaer ikke længere er der. Den gode nyhed: De er blevet erstattet af to tandlæger. Sammentræf? Sikkert ikke.
NYE KARAKTERER
De berygtede Leet Krew, der er klassiske skurke i Dust II og tidligere kendt som “Durah,” har fået et ordentligt eftersyn for at matche deres opdaterede miljø. Disse T'er har opgraderede karakterer, der er omdesignet i høj opløsning for at være mere identificerbare, sammenhængende og ikoniske, hærdede veteraner af utallige runder af CS og stadigvæk fast besluttede på at få verdensdominans. Du vil bemærke, at nogle af Leet Krew er stamgæster på den nye Salon De Coiffeur.
LAD OS SPILLE!
Dust II har udviklet sig gennem årene til en af de mest afbalancerede og ikoniske CS:GO-baner. Med dette i tankerne satte vi os for at finpudse banen yderligere i stedet for at lave et nyt design. Din beta-feedback har hjulpet os med at bestemme de næste trin. Hvad vil du gerne se under banens fremtidige udvikling? Vi vil stadigvæk gerne høre fra dig.