Perhaps the quintessential CS:GO map, Dust II has been a classic since its original release. The map captures the essence of CS and in this new release we wanted to honor its pure form while buffing away the jagged edges. Our goals for the map updates were:
  • Improve player readability throughout the map
  • Refine movement around the world including cover
  • Upgrade the visuals to be in line with modern maps
Dust II is now available! Thank you for your feedback while the map was in beta. Below you’ll find a few highlights of what has changed. Feel free to use the sliders to track the differences.
POMMIALUE B - KASBAH
Useiden tunnelien liian pimeisiin kohtiin on tullut luonnonvaloa, jota tulvii sisään murentuneesta ja repeytyneestä katosta. Pommialueen rikkinäistä autoa on siirretty hieman, mikä sallii pelaajille paremman kulun sen ympärillä. Reikää seinässä, kutsutaan myös "ikkkunaksi", on nyt levennetty, mikä helpottaa sen lähellä liikkumista. Läheisiä rakennustelineitä on yksinkertaistettu. Seuraavaa tappoasi eivät metalliputket estä. Tarpeettomina häiriötekijöinä on muutama sähkötolppa siirretty pelialueesi ulkopuolelle kuitenkaan visuaalisesta tarkkuudesta tinkimättä.
POMMIALUE A - AURORE-HOTELLI
Pelaajien luettavuus mielessämme heidän A-alueelle saapumisen tappoja on paranneltu poistamalla takaseinän tummat oviaukot. Kulmien takaa kurkistelua on parannettu poistamalla häiritsevät ränniputket.
Alueelle A hajonneet autot on korvattu yhdellä autolla, ja kulkua sen ympäristössä ja päällä on parannettu. Kokeneiden pelaajien ei tarvitse murehtia keskeytystä eikä uusien tulokkaiden tarvitse pelätä palamista. Häiritsevät fyysiset karikkeet on korjattu ennustettavimmilla staattisilla esineillä, kuten rikkaruohoilla ja kivillä.
KESKIOSA
Kartan keskiosan alatunneleiden valaistusta on päivitetty, mikä on suunnattu pimeisiin nurkkiin.
Useita muita tummia oviaukkoja on muutettu, ja jonninjoutavista ovesta on hankkiuduttu eroon. Kun on vähemmän sopukoita jumitettavana, tärkeiden asioiden parissa hikoiluun jää enemmän aikaa.
TAIDE
Vaikka Dust II:n pelattavuus ei näytä ikääntyvän, taiteella näytti olevan tarve kunnon hiekkapuhallukselle. Pommialue B:n karttaosio on nyt historiallisen Kasbahin entisöintialueilla, kun taas pommialue A on basaarissa ja hotellissa. Tekstuurin kuvatarkkuus on nelinkertaistunut, ja pohjoisafrikkalaiset lasvasteet perustettiin teidän kaikkien yhteisön kartoittajien käyttöön. Nyt huonoina uutisina kerrottakoon, että pitsabaareja ei enää ole. Ne ovat korvattu 2 hammaslääkärin vastaanotolla. Yhteensattumako? No luultavasti ei.
UUSIA HAHMOMALLEJA
Pahamaineinen Leet Krew, klassiset Dust II -konnat, jotka tunnettiin aiemmin myös nimellä “Durah”, on tuunattu täsmäämään päivitettyä ympäristöään. Nämä terroristit edustavat päivitettyjä hahmomalleja, jotka on suunniteltu korkeammalla resoluutiolla helpommin tunnistettaviksi, yhteenkuuluviksi ja ikonisiksi. Lukemattomien CS:n kierrosten kovettamat veteraanit ovat yhä päättäväisiä maailman valloituksesta. Huomaat, että jotkut Leet Krew:t ovat uuden Salon De Coiffeur -parturin vakioasiakkaita.
NYT PELAAMAAN!
Dust II has evolved over the years into one of the most balanced and iconic CS:GO maps around. With this in mind, we set out to refine it further rather than performing a wholesale redesign. Your beta feedback has helped us determine next steps. What would you like to see next as the map continues its evolution? We still want to hear from you.