Pölyä ilmassa Kenties tyypillisimpänä CS:GO-karttana Dust II on ollut klassikko alkuperäisestä julkaisustaan lähtien. Tällä uudella julkaisulla halusimme kunnioittaa alkuperäistä muotoa samalla, kun viilasimme pois rosoisia reunoja. Päämäärämme karttojen päivityksessä oli:
  • Karttojen luettavuuden kokonaisvaltainen parantaminen.
  • Liikkuvuuden jalostaminen kaikkialla, mukaan lukien suojaisat paikat.
  • Ulkoasun päivitys samalle tasolle kuin uusimmissa kartoissa.
Dust II on nyt pelattavissa! Kiitos palautteesta, jota annoitte kartan betatestauksen aikana. Alla näet muutaman kohokohdan muutoksista. Vertaile muutoksia liukusäätimellä.
POMMIALUE B - KASBAH
Useiden tunnelien liian pimeisiin kohtiin on tullut luonnonvaloa, jota tulvii sisään murentuneesta ja repeytyneestä katosta. Pommialueen rikkinäistä autoa on siirretty hieman, mikä sallii pelaajille paremman kulun sen ympärillä. Reikää seinässä, kutsutaan myös "ikkkunaksi", on nyt levennetty, mikä helpottaa sen lähellä liikkumista. Läheisiä rakennustelineitä on yksinkertaistettu. Seuraavaa tappoasi eivät metalliputket estä. Tarpeettomina häiriötekijöinä on muutama sähkötolppa siirretty pelialueesi ulkopuolelle kuitenkaan visuaalisesta tarkkuudesta tinkimättä.
POMMIALUE A - AURORE-HOTELLI
Pelaajien luettavuus mielessämme heidän A-alueelle saapumisen tappoja on paranneltu poistamalla takaseinän tummat oviaukot. Kulmien takaa kurkistelua on parannettu poistamalla häiritsevät ränniputket.
Alueelle A hajonneet autot on korvattu yhdellä autolla, ja kulkua sen ympäristössä ja päällä on parannettu. Kokeneiden pelaajien ei tarvitse murehtia keskeytystä eikä uusien tulokkaiden tarvitse pelätä palamista. Häiritsevät fyysiset karikkeet on korjattu ennustettavimmilla staattisilla esineillä, kuten rikkaruohoilla ja kivillä.
KESKIOSA
Kartan keskiosan alatunneleiden valaistusta on päivitetty, mikä on suunnattu pimeisiin nurkkiin.
Useita muita tummia oviaukkoja on muutettu, ja jonninjoutavista ovesta on hankkiuduttu eroon. Kun on vähemmän sopukoita jumitettavana, tärkeiden asioiden parissa hikoiluun jää enemmän aikaa.
TAIDE
Vaikka Dust II:n pelattavuus ei näytä ikääntyvän, taiteella näytti olevan tarve kunnon hiekkapuhallukselle. Pommialue B:n karttaosio on nyt historiallisen Kasbahin entisöintialueilla, kun taas pommialue A on basaarissa ja hotellissa. Tekstuurin kuvatarkkuus on nelinkertaistunut, ja pohjoisafrikkalaiset lasvasteet perustettiin teidän kaikkien yhteisön kartoittajien käyttöön. Nyt huonoina uutisina kerrottakoon, että pitsabaareja ei enää ole. Ne ovat korvattu 2 hammaslääkärin vastaanotolla. Yhteensattumako? No luultavasti ei.
UUSIA HAHMOMALLEJA
Pahamaineinen Leet Krew, klassiset Dust II -konnat, jotka tunnettiin aiemmin myös nimellä “Durah”, on tuunattu täsmäämään päivitettyä ympäristöään. Nämä terroristit edustavat päivitettyjä hahmomalleja, jotka on suunniteltu korkeammalla resoluutiolla helpommin tunnistettaviksi, yhteenkuuluviksi ja ikonisiksi. Lukemattomien CS:n kierrosten kovettamat veteraanit ovat yhä päättäväisiä maailman valloituksesta. Huomaat, että jotkut Leet Krew:t ovat uuden Salon De Coiffeur -parturin vakioasiakkaita.
NYT PELAAMAAN!
Dust II on kehittynyt vuosien aikana yhdeksi tasapainoisimmista ja ikonisimmista CS:GO-kartoista. Tämän mielessä pitäen jatkamme kartan hiomista sen sijaan, että pistäisimme kartan täysin uuteen uskoon. Palautteenne betaversiosta on auttanut meitä päättämään, mitä teemme seuraavaksi. Mitä sinä tahtoisit nähdä nyt, kun kartta jatkaa kehittymistään? Tahdomme kuulla lisää.