A talán legvelősebb CS:GO pálya, a Dust II az eredeti megjelenése óta klasszikus. Ez a pálya megtestesíti a CS lényegét, és ebben az új kiadásában tisztelegni akartunk legtisztább alakja előtt, közben finomítva a kidolgozatlanabb részeken. Céljaink a pályafrissítéssel a következők voltak:
  • A játékosláthatóság javítása szerte a pályán.
  • A pályán való mozgás finomítása, beleértve a fedezékeket.
  • A látvány fejlesztése, hogy igazodjon a modern pályákéhoz.
A Dust II mostantól elérhető. Köszönjük a pálya bétatesztelése alatt adott visszajelzést. Alább láthatsz néhány kiemelt elemet a változások közül. A csúszkák mozgatásával nyomon követheted a különbségeket.
„B” BOMBAHELY - A KASZBA
Az „Alagutak” számos túl sötét pontja át lett dolgozva, és most már természetes fény hatol be az omladozó, megtépázott tetőn át. A bombahelyen a lerobbant kocsi is arrébb lett rakva egy kicsit, szabadabb játékosmozgást téve lehetővé körülötte. A falon levő törés, az „Ablak”, kissé ki lett szélesítve, a körülötte levő mozgáskorlátozók pedig csökkentve. A túloldalon az „Állványzat” le lett egyszerűsítve, és már nem állják fémcsövek a lövedékeid útját. Ezenkívül néhány villanyoszlop is a játékterületen kívülre került, hogy a valószerűség megőrzése mellett csökkentsük a szükségtelen figyelemeltereléseket.
„A” BOMBAHELY - AURORE HOTEL
A játékosláthatóságot szem előtt tartva, a hátsó fal sötét kapualjainak eltávolításával javítva lett a nyitólövészet az „A” bombahelyen. A sarkoknál való kukucskálás szintén javult a bosszantó ereszcsatornák eltávolításával.
A lerobbant kocsik közül csak egy maradt az „A” bombahelynél, jobb játékosmozgással körülötte és rajta. A tapasztalt játékosoknak mostantól nem kell azon aggódniuk, hogy fennakadnak-e, a kezdők pedig nem fognak azon gondolkodni, hogy megégnek-e. A bosszantó fizikai alapú kőtörmelék szintén le lett cserélve kiszámíthatóbb, statikus kellékekre, mint például gazok és sziklák.
KÖZÉP
A pálya középső részén fejlesztve lett a világítás a lenti „Alagutakban”, hogy megelőzzük a sötét sarkokban bujkálást.
Számos más sötét kapualjon is igazítottunk, és a jelentéktelen, fedezéknek használt ajtó el lett távolítva. Így, hogy kevesebb bejáratba akadhatsz bele, több időd lesz a fontos dolgokon aggódni.
ARCULAT
Bár a Dust II játékmenete úgy tűnik, nem öregszik, az arculatra ráfért egy kiadós homokfúvás. A pálya „B” bombahely része mostantól egy felújítás alatt álló történelmi kaszba, míg az „A” bombahely egy bazár és egy hotel. A textúrafelbontás meg lett négyszerezve, és egy észak-afrikai kellékszettet is hozzáadtunk, amit a közösségi pályakészítők is használhatnak. A rossz hír, hogy a két pizzéria eltűnt. A jó hír viszont, hogy két fogászat vette át a helyüket. Véletlen? Nem valószínű.
ÚJ KARAKTERMODELLEK
A hírhedt Elite Crew, a Dust II klasszikus gonoszai, átdolgozást kaptak, hogy passzoljanak a frissített környezetükhöz. Ezek a terroristák frissített karaktermodellekkel támadnak, nagy felbontásra átdolgozva, hogy könnyebben beazonosíthatóak, összeillőbbek és ikonikusabbak legyenek. Számtalan CS-körön edződött veteránok, de még mindig elszántan hajszolják a világuralmat. Az Elite Crew néhány tagjával összefuthatsz az új Salon de coiffure-ben is, hiszen törzsvendégnek számítanak.
INDULJON A JÁTÉK!
A Dust II az évek során a CS:GO egyik legkiegyensúlyozottabb és legikonikusabb pályájává fejlődött. Ezt szem előtt tartva nem akartunk teljes körű újragondolást, hanem nekifogtunk tovább finomítani. Béta visszajelzésetek segített meghatározni a következő lépéseket. Mit látnátok szívesen a jövőben, ahogy a pálya tovább fejlődik? Továbbra is kíváncsiak vagyunk, hogy mit gondoltok.