Значителен CS:GO шампионат
16 — 23 юли
Отборните графити, стикерите, както и тези с автографи на професионални CS:GO играчи, вече са достъпни за покупка в играта, от обществения Steam пазар или чрез мега комплекта с 50 артикула в Steam магазина. 50% от приходите отиват към играчите и организациите в Krakow 2017.
Отборни стикери
Поставете ги на оръжията си, така ще покажете своята подкрепа за любимия Ви играч или отбор. Можете да се сдобиете с холограмни или ламинирани стикери, като закупувате капсулите „Легенди“ или „Претенденти“. Можете да участвате в Krakow 2017 отборното предизвикателство „Pick'Em“ ексклузивно с отборните стикери.
Стикери с автографи на играчи
Хартиените, ламинираните, а за пръв път и златните стикери с автограф са достъпни в капсулите „Легенди“ и „Претенденти“. Всеки играч в турнира разполага със стикер, носещ неговия автограф, който можете да поставите върху дадено оръжие. Така ще покажете своята подкрепа за този играч или отбор.
Отборни графити
Оставете впечатление по време на следващия Ви мач и подкрепете своите любими отбори като закупите графитите им.
Комплектът съдържа 50 артикула, ознаменуващи играчите и организациите, участващи в PGL 2017 Krakow Major: един отборен стикер и графит за всеки от 16 участващи отбора; 8 капсули „Легенди“ и „Претенденти“ с автографи на играчи; един PGL стикер и графит. 50% от приходите при продажбата на този комплект за събитието подкрепят включените играчи и организации.
  Как се играе
Участвайте в Krakow 2017 отборното предизвикателство „Pick'Em“
Правете прогнози и печелете точки към „Отборния трофей от Krakow 2017 „Pick'Em“, използвайки отборните стикери. Направете първия набор от прогнози преди началото на груповия етап. А след това и втория, когато той приключи, но преди началото на плейофите.
Групов етап
Изберете един от двата непобедени отбора (рекордът в груповия етап е 3 — 0). Изберете останалите седем, които ще напреднат. А също така и един от двата отбора, които ще бъдат елиминирани, без да спечелят никакви мачове (рекордът в груповия етап е 0 — 3). Всеки от правилните избори се равнява на 3 точки. Подборът за груповия етап приключва, когато мачовете започнат. Ето защо трябва да се уверите, че сте направили своите избори преди това!
Плейофи
Изгответе своята скоба и прогнози за победителите от четвърт, полу и гранд финалите.

При всеки правилен избор печелите точки, както следва: 12 за четвъртфиналните, 10 за полуфиналните и 7 за победителя от гранд финала. Можете да започнете изготвянето на скобата Ви веднага, щом груповият етап завърши и ще разполагате с целия ден за направата на корекции. След като плейофите започнат, скобите се затварят. Ето защо трябва да се уверите, че скобите Ви са готови!
Устремете се към златото
Трофеят от предизвикателството „Pick'Em“ е значка до аватара Ви в играта. Правилният подбор в предизвикателството „Pick'Em“ Ви възнаграждава с точки и бронзова значка, позволяваща подобряване до сребърна или златна. С цел да направите избор, трябва да притежавате неизползван стикер за подбрания отбор. Един стикер е достатъчен, за да го изберете в груповия етап и плейофите.

Направата на избор в груповия етап ще заключи стикера, правейки го неизползваем и нетъргуем до завършека на игрите в него. Аналогично, направата на подбор по време на плейофите ще го заключи до завършека на турнира. Премахването на даден избор не отключва стикера — той ще остане неизползваем и нетъргуем. Трофеите ще бъдат връчени след турнира.
Глобални и приятелски класации
Освен спечелването на трофей за участие в „Pick'Em“ играта, можете да се съревновавате с приятелите си чрез класациите на „Pick'Em“. Всеки етап от събитието предоставя благоприятната възможност да отбелязвате точки.
  Често задавани въпроси

Какво представлява Krakow 2017 отборното предизвикателство „Pick'Em“?

В предизвикателството „Pick’Em“, целта Ви е да отбележите възможно най-много точки, като правилно подбирате отборите, които ще напреднат (и ще се представят добре или зле) по време на груповия етап. Същото важи и за съревнованията по време на плейофите.

Как да участвам в Krakow 2017 отборното предизвикателство „Pick'Em“?

Участието в Krakow 2017 отборното предизвикателство „Pick'Em“ се играе ексклузивно с „Отборни стикери“. Те са достъпни за покупка в играта или от обществения Steam пазар. С цел да направите даден избор в „Pick'Em“, трябва да притежавате неизползван стикер на подбрания отбор.

Кога мога да участвам в Krakow 2017 отборното предизвикателство „Pick'Em“?

Разполагате с две възможности за участие в „Pick'Em“. Като направите избори за груповия етап до началото на първия мач в него. Оттам нататък подборът в груповия етап се заключва. Като направите своите избори за плейофите, след края на груповия етап. Можете да ги коригирате до началото на първия мач от плейофите. Оттам нататък подборът в плейофите се заключва.

Как да отбелязвам точки в Krakow 2017 отборното предизвикателство „Pick'Em“?

Можете да отбележите до 102 точки, като правите правилни избори в отборното предизвикателство „Pick'Em“. През груповия етап печелите 3 т. за всеки правилен избор (27 достъпни точки). През плейофите печелите точки правилни избори, както следва: 12 за четвъртфиналните, 10 за полуфиналните и 7 за победителя от гранд финала (75 достъпни точки).

Какво получавам при правилния подбор в Krakow 2017 отборното предизвикателство „Pick'Em“?

Можете да спечелите бронзов, сребърен или златен трофей от предизвикателството „Pick'Em“, като съответно отбележите 25, 50 или 75 точки. Трофеите от предизвикателството „Pick'Em“ са значки, които могат да се излагат на показ върху CS:GO аватара и Steam профила Ви. Освен това можете да се съревновавате с приятелите си чрез класациите на „Pick'Em“.

Krakow image copyright: fcerez / 123RF Stock Photo