CS:GO Major-mesterskab
den 16. - 23. juli
Holdklistermærker, hold-grafittier og klistermærker signeret af professionelle CS:GO-spillere er nu tilgængelige for køb i spillet, fra Steam-fællesskabsmarkedet, eller fra 50-styks Mega-bundtet på Steam 50% af overskuddet går til spillerne og organisationerne ved Krakow 2017.
Holdklistermærker
Placer dem på dine våben for at vise din støtte til dit favorithold. Du kan få Holo- og Foil-holdklistermærker ved at købe Legend eller Challenger holdklistermærke-kapsler. Du kan spille Krakow 2017-hold-Pick'Em-udfordringen eksklusivt med holdklistermærker.
Spillerautografklistermærker
Papir-, folie- og for første gang, guldklistermærker er tilgængelige i The Legend og Challenger signerede kapsler. Hver spiller i turneringen har et signeret klistermærke, som du kan sætte på et våben for at vise støtte for den spiller eller hold.
Hold-graffiti
Udtryk dig selv under din næste kamp, og støt dine favorithold ved at købe deres holdgraffiti.
Bundtet indeholder 50 genstande, der hylder deltagende spillere og organisationer i Krakow 2017 CS:GO Major-mesterskabet: Et holdklistermærke og en holdgraffiti fra hvert af de 16 deltagende hold, otte Legend- og otte Challenger-spillere signerede kapsler, et PGL-klistermærke og en PGL-graffiti. 50% af indtægterne fra salget af dette begivenhedsbundt støtter de inkluderede spillere og organisationer.
  Hvordan man spiller
Spil Krakow 2017 hold-Pick'Em-udfordringen
Lav forudsigelser og optjen points til et Atlanta 2017 Team Pick'Em-trofæ! Brug holdklistermærker til at lave dine forudsigelser: Lav dit første sæt af forudsigelser inden gruppefasen starter. Lav dit andet sæt forudsigelser efter gruppefasen er ovre, og før slutspillet starter.
Gruppefase
Vælg et af de to ubesejrede hold (gruppefase rekord 3-0), vælg de syv andre som går videre, og vælg et af de to hold, som vil blive elimineret uden at vinde nogen kampe (gruppefase rekord 0-3). For hvert korrekt valg får du 3 point. Gruppevalg bliver låst, når gruppefasen begynder, så vær sikker på at du træffer dine valg, før gruppefasen starter.
Slutspil
Byg din gruppe og forudse vinderne af kvartfinalen, semifinalen og storfinalen.

Tjen 12 point for hvert korrekt kvartfinalevalg, 10 point for hvert korrekt valg for semifinalister og 7 point for at udvælge storfinalens vindere. Du kan begynde at bygge dine hold, så snart gruppestadiet er ovre, og du har en hel dag til at lave justeringer. Når slutkampene begynder, bliver grupperne låst, så du skal sikre dig, at dine grupper er klar!
Gå efter guldet
Pick’Em Udfordrings-trofæet er et emblem, som kan blive vist ved siden af din avatar i spillet. Korrekte valg i Pick'Em udfordringsspillet giver points og et bronze-emblem, som kan stige i niveau til sølv eller guld. For at vælge skal du eje et ubrugt klistermærke for det hold, du vælger. Et enkelt holdklistermærke er ikke nok til at vælge det pågældende hold i gruppefasen og i slutspillet.

Hvis du laver et valg i gruppefasen, bliver klistermærket låst, og det kan ikke bruges igen eller byttes, indtil spillene i gruppefasen er gennemførte. Ligeledes hvis du vælger under slutspillet, bliver klistermærket låst indtil, at turneringen er komplet. At fortryde et valg vil ikke låse op for klistermærket - du vil fortsat ikke kunne bruge eller bytte det. Trofæerne bliver uddelt efter turneringen.
Global og venneførertavler
Ud over at vinde et trofæ for at spille Pick'Em-spillet, kan du konkurrere med dine venner på venneførertavlen. Hvert stadie af begivenheden giver en mulighed for at score point.
  Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Krakow 2017 hold-Pick'Em-udfordringen?

I Pick’Em udfordringen er dit mål at score så mange points som muligt ved korrekt at vælge de hold, som går videre (og klarer sig godt eller dårligt) under gruppefasen og ved korrekt at vælge hold, som vinder deres kampe under slutspillet.

Hvordan spiller jeg Krakow 2017 hold-Pick'Em-udfordringen?

Krakow 2017 hold-Pick'Em-udfordringen spilles udelukkende med holdklistermærker, som er tilgængelige for køb i spillet eller fra Steam-fællesskabsmarkedet. For at lave et valg i Pick'Em-udfordringen, skal du eje ubrugte klistermærker til det valgte hold.

Hvornår kan jeg spille Krakow 2017 hold-Pick'Em-udfordringen?

Du har to muligheder for at spille Pick'Em-udfordringen. Du kan lave valg for gruppefasen indtil starten af den første kamp i gruppefasen. Efter dette tidspunkt, bliver alle gruppefase-valg låst. Du kan lave valg for slutspillet efter slutningen af gruppefasen, og du kan justere dine valg indtil den første kamp i slutspillet. Efter det tidspunkt bliver alle slutspil låst.

Hvordan scorer jeg point i Krakow 2017 hold-Pick'Em-udfordringen?

Du kan score op til 102 points ved at vælge de rigtige hold i Pick'Em-udfordringen. Under gruppefasen, optjener du 3 point for hvert korrekt valg (27 point tilgængelige). Under slutrunderne optjener du 12 point for hvert korrekt valg for kvartfinalen, 10 point for hvert rigtige valg til semifinalen, og 7 point for at vælge den rigtige vinder af turneringen (75 point tilgængelige).

Hvad får jeg for at vælge korrekt i Krakow 2017 hold-Pick'Em-udfordringen?

Du kan optjene et bronze, sølv eller guld Pick'Em-udfordringstrofæ ved at score 25, 50 eller 75 point, hver især. Pick'Em-udfordringstrofæer er emblemer som kan fremvises på din CS:GO avatar og på din Steam-profil. Ud over at vinde et trofæ, kan du konkurrere med dine venner på Pick'Em venneførertavlen.

Krakow image copyright: fcerez / 123RF Stock Photo