CS:GO Major -mestaruus
16.-23. heinäkuuta
Joukkuetarroja, -graffiteja ja ammattilaispelaajien nimikirjoittamia tarroja voi nyt ostaa pelistä, yhteisön kauppapaikalta tai osana Steamistä saatavaa 50 esineen megapakettia. 50 % myyntituloista annetaan Krakow 2017 -turnaukseen osallistuneille pelaajille ja järjestöille.
Joukkuetarrat
Liimaa ne aseisiisi tukeaksesi lempijoukkuettasi. Voit saada joukkueiden holo- ja kiiltotarroja ostamalla legendojen tai haastajien tarrakapseleita. Voit pelata Krakow 2017 Pick'Em -joukkuehaastetta vain joukkuetarroilla.
Pelaajien nimikirjoittamat tarrat
Voit saada paperi-, kiilto- ja (ensimmäistä kertaa) kultatarroja legendojen ja haastajien nimikirjoituskapseleista. Jokaisella turnauksen pelaajalla on nimikirjoitettu tarra, jonka voit asettaa johonkin aseeseen tukeaksesi kyseistä pelaajaa tai joukkuetta.
Joukkuegraffiti
Osoita kannatuksesi seuraavassa pelissäsi ja tue lempijoukkueitasi ostamalla joukkuegraffiti.
Paketti sisältää 50 pelaajien ja joukkueiden muistoesinettä Krakow 2017 -turnauksesta: yksi joukkuetarra ja -graffiti jokaisesta 16 joukkueesta, kahdeksan legendojen ja kahdeksan haastajien nimikirjoituskapselia, yksi PGL-tarra ja yksi PGL-graffiti. 50 % tämän tapahtumapaketin myyntituloista käytetään mukana olleiden pelaajien ja järjestöjen tukemiseen.
  Peliohjeet
Pelaa Krakow 2017 Pick'Em -joukkuehaastetta
Veikkaa voittajia ja kerää pisteitä Krakow 2017 Pick'Em -palkintoa varten! Käytä joukkuetarroja veikkauksina ja tee ensimmäiset veikkauksesi ennen lohkovaiheen alkua. Tee toiset veikkauksesi lohkovaiheen päätyttyä, ennen pudotuspelien alkua.
Lohkovaihe
Valitse toinen voittamattomista joukkueista (lohkovaiheen tulos 3-0), valitse loput seitsemän jatkoon pääsevää joukkuetta ja valitse toinen joukkueista, jotka putoavat jatkosta voittamatta yhtään ottelua (lohkovaiheen tulos 0-3). Jokaisesta oikeasta veikkauksesta saa kolme pistettä. Lohkovaiheen veikkaukset lukittuvat, kun lohkovaihe alkaa, joten varmista, että teet veikkauksesi ennen sitä!
Pudotuspelit
Rakenna pudotuspelitaulukkosi ja veikkaa puolivälierien, välierien ja loppuottelun voittajat.

Jokaisesta puolivälierien oikeasta veikkauksesta saa 12 pistettä, välierien oikeasta veikkauksesta kymmenen pistettä ja loppuottelun voittajasta seitsemän pistettä. Voit alkaa täyttää taulukkoasi heti lohkovaiheen päätyttyä ja voit tehdä muutoksia vuorokauden ajan. Kun pudotuspelit alkavat, taulukot lukittuvat, joten varmista, että taulukkosi on valmis!
Kultakuume
Pick’Em-haasteen palkinto on merkki, jota voi esitellä pelissä avatarin vieressä. Oikeista veikkauksista Pick'Em-haasteessa saa pisteitä ja pronssisen merkin, jonka tason voi nostaa hopeiseksi tai kultaiseksi. Veikkaamista varten tarvitset valitsemasi joukkueen käyttämättömän tarran. Yksi joukkuetarra riittää kyseisen joukkueen valitsemiseen lohkovaiheessa ja pudotuspeleissä.

Lohkovaiheessa veikkaaminen lukitsee tarran, eikä sitä voi käyttää tai vaihtaa ennen lohkovaiheen päättymistä. Samoin pudotuspeleissä veikkaaminen lukitsee tarran turnauksen loppuun saakka. Veikkauksen peruuttaminen ei poista tarran lukitusta – sitä ei voi käyttää tai vaihtaa. Palkinnot jaetaan turnauksen jälkeen.
Maailman ja kaverien tulostaulukot
Palkinnon voittamisen lisäksi Pick'Em-pelissä voi myös kilpailla kavereiden kanssa kavereiden tulostaululla. Jokaisesta turnauksen vaiheesta voi ansaita pisteitä.
  Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Krakow 2017 -turnauksen Pick'Em-joukkuehaaste?

Pick’Em-haasteessa tavoitteenasi on kerätä mahdollisimman paljon pisteitä valitsemalla oikein ne joukkueet, jotka pääsevät jatkoon lohkovaiheesta (tai suoriutuvat hyvin – tai huonosti) ja valitsemalla oikein ne joukkueet, jotka voittavat ottelunsa pudotuspeleissä.

Miten voin pelata Krakow 2017 Pick'Em -joukkuehaastetta?

Krakow 2017 Pick'Em -joukkuehaastetta pelataan joukkuetarroilla, joita voi ostaa pelistä tai yhteisön kauppapaikalta. Veikataksesi Pick'Em-haasteessa sinun tulee omistaa valitsemasi joukkueen käyttämätön tarra.

Milloin Krakow 2017 Pick'Em -joukkuehaastetta voi pelata?

Sinulla on kaksi tilaisuutta Pick'Em-haasteen pelaamiseen. Voit tehdä lohkovaiheen veikkaukset ennen ensimmäisen lohkovaiheen ottelun alkua. Tämän jälkeen lohkovaiheen veikkaukset lukittuvat. Voit tehdä pudotuspelien veikkaukset lohkovaiheen päätyttyä ja voit muuttaa valintojasi ensimmäisen pudotuspeliottelun alkuun saakka. Tämän jälkeen pudotuspelien veikkaukset lukittuvat.

Miten saan pisteitä Krakow 2017 Pick'Em -joukkuehaasteessa?

Voit ansaita enintään 102 pistettä veikkaamalla oikein Pick'Em-joukkuehaasteessa. Lohkovaiheen aikana jokaisesta oikeasta veikkauksesta saa kolme pistettä (yhteensä 27 pistettä). Pudotuspeleissä jokaisesta puolivälierien oikeasta veikkauksesta saa 12 pistettä, välierien oikeasta veikkauksesta kymmenen pistettä ja loppuottelun voittajasta seitsemän pistettä (yhteensä 75 pistettä).

Mitä saan oikeista veikkauksista Krakow 2017 Pick'Em -joukkuehaasteessa?

Voit saada pronssisen, hopeisen tai kultaisen Pick'Em-haastepalkinnon ansaitsemalla vastaavasti joko 25, 50 tai 75 pistettä. Pick'Em-haasteen palkinnot ovat merkkejä, joita voi esitellä CS:GO-avatarin vieressä ja Steam-profiilissa. Palkinnon voittamisen lisäksi voit kilpailla kavereidesi kanssa kavereiden Pick'Em-tulostaululla.

Krakow image copyright: fcerez / 123RF Stock Photo