CS:GO Major bajnokság
Július 16 - 23.
A csapatmatricák, csapatos falfirkák és a hivatásos CS:GO játékosok által aláírt matricák mostantól megvásárolhatók a játékban, a Steam Közösségi Piacon vagy az 50 darabos Megacsomagban a Steamen. A bevételek 50%-a játékosokhoz és a szervezetekhez megy a Krakow 2017-en.
Csapatmatricák
Ragaszd őket fegyvereidre, hogy kimutasd kedvenc csapatod iránti támogatásod. Hologramos vagy fóliás csapatmatricákat Legendák vagy Kihívók csapatmatrica-kapszulák vásárlásával szerezhetsz. A Krakow 2017 Csapatos Válassz! Kihívást kizárólag csapatmatricákkal játszhatod.
Játékos-aláírás matricák
Papír, fóliás és most először arany matricák érhetők el a Legendák és Kihívók aláírás kapszulákban. A bajnokságban részt vevő minden játékosnak van egy aláírt matricája, amit felragaszthatsz egy fegyveredre, hogy kimutasd a játékos vagy csapat iránti támogatásod.
Csapatos falfirkák
Tégy nyilatkozatot a következő meccsed alatt, és támogasd kedvenc csapataidat csapatos falfirkáik megvásárlásával.
A csomag 50, a Krakow 2017 Majorön részt vevő játékosokat és szervezeteket ünneplő tárgyat tartalmaz: mind a tizenhat résztvevő csapatból egy csapatmatricát és egy csapatos falfirkát, nyolc Legendák és nyolc Kihívók játékosaláírás-kapszulát, egy PGL matricát és egy PGL falfirkát. Az eseménycsomag eladásának bevételéből 50% az érintett játékosokat és szervezeteket támogatja.
  Hogyan játszd
Játszd a Krakow 2017 Csapatos Válassz! Kihívást
Tedd meg tippjeidet és gyűjts pontokat a Krakow 2017 Csapatos Válassz! Trófea megszerzéséhez! Használd a csapatmatricákat tippjeid megtételéhez. Tedd meg tippjeid első adagját a csoportkör kezdete előtt. Tedd meg tippjeid második adagját a csoportkör vége után, de a rájátszás kezdete előtt.
Csoportkör
Válaszd ki a két veretlen csapat egyikét (csoportkörös eredmény: 3-0), válaszd ki a hét másik továbbjutót, és válaszd ki az egyiket azon két csapat közül, akik nyert meccs nélkül esnek ki (csoportkörös eredmény: 0-3). Minden helyes tipp 3 pontot ér. A csoportkörös tippek a csoportkör kezdetekor zárulnak, szóval mindenképp tedd meg tippjeidet még az előtt!
Rájátszás
Építsd fel az ágrajzodat és tippeld meg a negyeddöntők, elődöntők és a döntő győzteseit.

Szerezz 12 pontot minden helyes negyeddöntős választásért, 10 pontot minden helyes elődöntős választásért, és 7 pontot a döntő győztesének megtippeléséért. Amint véget ér a csoportkör, már el is kezdheted építeni az ágrajzodat, és egy teljes napod lesz módosítani rajta. Amint a rájátszás elkezdődik az ágrajzok zárolva lesznek, szóval addig mindenképp készülj el vele!
Hajts az aranyra
A Válassz! Kihívás trófea egy kitűző, ami megjeleníthető az avatárod mellett a játékban. A Válassz! Kihívás-játék helyes tippjei pontokat és egy bronz kitűzőt adnak, ami ezüstté vagy arannyá fejleszthető. Tippeléshez rendelkezned kell egy használatlan matricával a választani kívánt csapathoz. Elegendő egyetlen csapatmatrica is az adott csapat kiválasztásához a csoportkörben és a rájátszásban is.

A csoportkör során tett választás zárolni fogja a matricát és nem lesz használható vagy cserélhető a csoportkör meccseinek zárultáig. Hasonlóképp, a rájátszás során tett választás zárolni fogja a matricát a bajnokság zárultáig. Egy választás visszavonása nem fogja feloldani a matricát; nem lesz használható és nem lehet elcserélni. A trófeák a bajnokság után kerülnek kiosztásra.
Globális- és barátranglisták
A Válassz!-játék trófeájának megnyerésén túl versenyezhetsz barátaiddal a barátranglistán. Az esemény mindegyik szakaszában lehetőséged lesz pontokat szerezni.
  Gyakran ismételt kérdések

Mi az a Krakow 2017 Csapatos Válassz! Kihívás?

A Válassz! Kihívásban a célod, hogy a lehető legtöbb pontot szerezd a továbbjutó (és jól, illetve rosszul teljesítő) csapatok helyes kiválasztásával a csoportkör során, és helyesen kiválasztva a párosításaikat megnyerő csapatokat a rájátszás során.

Hogyan játszhatom a Krakow 2017 Csapatos Válassz! Kihívást?

A Krakow 2017 Csapatos Válassz! Kihívás kizárólag csapatmatricákkal játszható, melyek megvásárolhatók a játékban, vagy a Steam Közösségi Piacon. Ahhoz, hogy tippelhess a Válassz! Kihívásban, rendelkezned kell egy használatlan matricával a választani kívánt csapathoz.

Mikor játszhatom a Krakow 2017 Csapatos Válassz! Kihívást?

Két lehetőséged van játszani a Válassz! Kihíváson. A csoportkörre az első csoportköri meccs kezdetéig teheted meg tippjeidet. Azt követően az összes csoportköri választás zárolva lesz. A rájátszásra a csoportkör vége után teheted meg tippjeidet, és az első rájátszási meccs kezdetéig változtathatsz rajtuk. Azt követően az összes rájátszási választás zárolva lesz.

Hogyan szerezhetek pontokat a Krakow 2017 Csapatos Válassz! Kihívásban?

A Csapatos Válassz! Kihívásban helyes tippeléssel akár 102 pontot is szerezhetsz. A csoportkör során 3 pontot fogsz kapni minden helyes választásért (27 megszerezhető pont). A rájátszás során 12 pontot fogsz kapni minden helyes negyeddöntős választásért, 10 pontot fogsz kapni minden helyes elődöntős választásért, és 7 pontot fogsz kapni a bajnokság győztesének helyes megtippeléséért (75 megszerezhető pont).

Mit kapok a helyes tippekért a Krakow 2017 Csapatos Válassz! Kihívásban?

25, 50, illetve 75 pontot szerezve kiérdemelheted a bronz, ezüst vagy arany Válassz! Kihívás trófeát. A Válassz! Kihívás trófeák olyan kitűzők, melyeket megjeleníthetsz CS:GO avatárodon és a Steam profilodon. A trófeák megnyerésén túl versenyezhetsz barátaiddal a Válassz! Kihívás barátranglistán.

Krakow image copyright: fcerez / 123RF Stock Photo