Βουτήξτε στην Επιχείρηση Riptide, που διαθέτει νέους χάρτες, ένα επανασχεδιασμένο σύστημα αποστολών, νέους τρόπους να παίζετε τους αγαπημένους σας τύπους παιχνιδιού —από ιδιωτικές ουρές εύρεσης παιχνιδιού έως συντομότερους αγώνες σε Ανταγωνιστικό— και πολλά περισσότερα! Ολοκληρώστε τις εβδομαδιαίες αποστολές σας και επιλέξτε από μία πληθώρα ανταμοιβών που περιλαμβάνει νέους πράκτορες, συλλογές όπλων, αυτοκόλλητα και διακριτικά.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΙΜΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Κάθε εβδομάδα, θα λαμβάνετε μία νέα κάρτα αποστολών που θα διαθέτει ποικιλία αποστολών, οι οποίες μπορούν να ολοκληρωθούν με οποιαδήποτε σειρά. Ολοκληρώστε αποστολές και κερδίστε αστέρια σε Χαλαρό, Ανταγωνιστικό, Ζώνη Κινδύνου και Προστάτης.

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΥΡΑ

Ο δικός σας ιδιωτικός αγώνας Premier σε διακομιστές Valve. Πάρτε τους φίλους σας (και τους φίλους των φίλων)!

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΥΡΑ ΠΑΙΚΤΗ

Με έναν κωδικό ουράς δημιουργημένο από παίκτη, μία ομάδα φίλων μπορεί να πραγματοποιήσει εύρεση παιχνιδιού μεταξύ των μελών της για έναν αγώνα Premier σε διακομιστές Valve. Κάντε ζευγάρια, φτιάξτε τις ομάδες σας ή μπείτε στην ουρά μόνοι σας και αφήστε το σύστημα εύρεσης παιχνιδιού να το τακτοποιήσει.

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΥΡΑ ΟΜΑΔΑΣ STEAM

Κάθε Ομάδα Steam έχει έναν κωδικό ιδιωτικής ουράς που μόνο τα μέλη της μπορούν να χρησιμοποιήσουν, επιτρέποντας σε καθιερωμένες Ομάδες Steam να φιλοξενούν τους ιδιωτικούς αγώνες Premier τους σε διακομιστές Valve. Ή δημιουργήστε μία Ομάδα Steam για το δίκτυο φίλων σας και χρησιμοποιήστε τα υπάρχοντα εργαλεία ομάδας Steam για να διαχειριστείτε τα μέλη, να κάνετε συζητήσεις, να κάνετε ανακοινώσεις και να προγραμματίσετε συμβάντα. Βρείτε μία υπάρχουσα Ομάδα Steam ή δημιουργήστε μία νέα.ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΣΑΣ

Ξοδέψτε τα αστέρια σας σε ανταμοιβές της επιλογής σας. Οι ανταμοιβές επιχείρησης διαθέτουν ολοκαίνουριους πράκτορες, συμπεριλαμβανομένων των Τρομοκρατών Guerilla Warfare, της ομάδας SEAL «Frogmen» των ΑΤ και των Γάλλων Gendarmerie. Τα νέα αντικείμενα περιλαμβάνουν τη θήκη Επιχείρησης Riptide, τέσσερις νέες συλλογές όπλων, δύο συλλογές αυτοκόλλητων με το θέμα της Επιχείρησης και διακριτικά της Επιχείρησης.

ΝΕΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Οι αποστολές στην Επιχείρηση Riptide επανασχεδιάστηκαν.

ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Κυνήγια θησαυρού, αποστολές γκράφιτι και πολλά άλλα. Κάντε πρόοδο ολοκληρώνοντας αποστολές στη λίστα σας με όποια σειρά θέλετε.

ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

Συνεχίστε να κινείστε. Περάστε μέσα από μία σειρά σημείων ελέγχου για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Κάντε σταθερή πρόοδο ή ολοκληρώστε την αποστολή σας ταχύτερα εκπληρώνοντας μια προϋπόθεση της πρόκλησης!

ΝΕΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ

Η Επιχείρηση Riptide διαθέτει νέους τρόπους για να παίξετε τους αγαπημένους σας τύπους παιχνιδιού. Από συντομότερους αγώνες σε Ανταγωνιστικό μέχρι αγώνες θανάτου ομάδας, υπάρχει κάτι για όλους!ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ

Η καλύτερη επίθεση είναι μία καλή άμυνα. Δώστε στους συμπαίκτες σας μία ευκαιρία να πολεμήσουν με τη Βαλλιστική Ασπίδα, που αυτήν τη στιγμή είναι διαθέσιμη ως βαρύ όπλο για τους ΑΤ σε χαλαρούς χάρτες ομήρων.

ΣΥΝΤΟΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Θέλετε ένα ανταγωνιστικό σύνολο κανόνων αλλά δεν έχετε χρόνο για έναν μεγαλύτερο σε διάρκεια αγώνα; Με σύντομους αγώνες, θα λάβετε την ανταγωνιστική εμπειρία 5 εναντίον 5 συμπιεσμένη σε έναν αγώνα σε 16 γύρους, που διαρκεί περίπου 25 λεπτά.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

Μερικές φορές απλά χρειάζεστε στόχους για να πυροβολήσετε. Σε Ελεύθερο Αγώνα Θανάτου, ακόμα και οι συμπαίκτες σας είναι εχθροί. Προσέξτε τα νώτα σας!

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ

Εργαστείτε μαζί για να είστε η πρώτη ομάδα που θα κατορθώσει 100 σκοτωμούς.


ΡΙΨΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΩΝ

Το μόνο καλύτερο από την εκμάθηση χρήσης εξοπλισμού είναι να μάθετε πώς να μοιράζεστε. Μπορεί πλέον να γίνει ρίψη χειροβομβίδων στους περισσότερους τύπους παιχνιδιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Όπλα- Το M4A1-S τώρα προκαλεί περισσότερη ζημιά στο σώμα και το Deagle προκαλεί λίγη λιγότερη. Και εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε Dual Elites, μόλις έγιναν πιο φτηνά.

Αλλαγές χάρτη - Εμποδίστηκε η ορατότητα της μέσης από την αρχική περιοχή των Τ στη Dust 2. Αλήθεια!

Κατεδάφιση και Αγώνας Όπλων - Η Κατεδάφιση επανασχεδιάστηκε για να έχει λίγο γρηγορότερο ρυθμό και η διαδοχή όπλων στον Αγώνα Όπλων άλλαξε (και θα λαμβάνετε ένα γιατρικό αν έχετε σερί σκοτωμών). Ρίξτε τους μια ματιά!

ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΟ RIPTIDE

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ ΣΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ RIPTIDE

Νέοι Τρομοκράτες Guerrila Warfare πολεμούν νέους Αντιτρομοκράτες «Frog Men» από την ομάδα SEAL και νέους πράκτορες από το γαλλικό Gendarmerie. Δείτε τις ταινίες που παρουσιάζουν τον πράκτορα Guerrilla Warfare Crasswater και τον Διοικητή SEAL Frank «Υγρές Κάλτσες» Baroud.

Guerrilla Warfare | Crasswater Ο Ξεχασμένος

Υπέρτατος πράκτορας

Ο Crasswater, πρώην Διοικητής των SEAL του Πολεμικού Ναυτικού, πιάστηκε αιχμάλωτος από τους Guerrilla Warfare (GW) ενώ υπηρετούσε στη Μέση Ανατολή τη δεκαετία του '90. Όσο παρέμενε φυλακισμένος, ο πατριωτισμός του και το μάντρα του «κανένας δεν θα μείνει πίσω» διαβρώθηκαν σε πικρό μίσος για ό,τι είχε να κάνει με τις ΗΠΑ. Ο Crasswater έγινε το πιο πολύτιμο απόκτημα των GW –φέρνοντας στρατιωτική πειθαρχία και οργάνωση σε μία χαοτική κατά τα άλλα οργάνωση ανταρτών μαχητών. Τα τελευταία χρόνια, ο Crasswater έχει δημιουργήσει νέους πυρήνες των GW σε απόρρητες τοποθεσίες σε ολόκληρη την Κεντρική Αμερική.

«Ακόμα ένα μη με λησμόνει.»

Guerrilla Warfare | «Μπαρουτοκαπνισμένος» Crasswater Ο Ξεχασμένος

Υπέρτατος πράκτορας

Ο Crasswater, πρώην Διοικητής των SEAL του Πολεμικού Ναυτικού, πιάστηκε αιχμάλωτος από τους Guerrilla Warfare (GW) ενώ υπηρετούσε στη Μέση Ανατολή τη δεκαετία του '90. Όσο παρέμενε φυλακισμένος, ο πατριωτισμός του και το μάντρα του «κανένας δεν θα μείνει πίσω» διαβρώθηκαν σε πικρό μίσος για ό,τι είχε να κάνει με τις ΗΠΑ. Ο Crasswater έγινε το πιο πολύτιμο απόκτημα των GW –φέρνοντας στρατιωτική πειθαρχία και οργάνωση σε μία χαοτική κατά τα άλλα οργάνωση ανταρτών μαχητών. Τα τελευταία χρόνια, ο Crasswater έχει δημιουργήσει νέους πυρήνες των GW σε απόρρητες τοποθεσίες σε ολόκληρη την Κεντρική Αμερική.

«Ακόμα ένα μη με λησμόνει.»

Guerrilla Warfare | Vypa Sista της Νέας Επανάστασης

Υπέρτατος πράκτορας

Διαβόητη αντάρτης και ευφυής αυτοσχεδιάστρια, η Vypa είναι μία από δώδεκα αδερφές που γεννήθηκαν στη φτώχεια και αφέθηκαν να φροντίσουν τους εαυτούς τους στην ηλικία των επτά. Οι σόλο επιθέσεις της ενάντια στη στρατιωτική δικτατορία της χώρας της ήταν τόσες πολλές που ο στρατός υπέθεσε ότι η δουλειά της ήταν αποτέλεσμα μίας μικρής ομάδας ανθρώπων. Μια φορά, η Vypa λανθασμένα θεώρησε ότι ένας χώρος εκπαίδευσης των Guerrilla Warfare (GW) ήταν στρατιωτικό φυλάκιο. Λίγο μετά την εκτέλεση μιας από τις πιο διάσημες μανούβρες της στο στρατόπεδο, της λεγόμενης «μπουνιά και στραγγάλισμα», διαπίστωσε το λάθος της, αλλά όχι πριν καταφέρει να δέσει τον Διοικητή Crasswater σε ένα δέντρο και υπό την απειλή μαχαιριού. Εντυπωσιασμένος και λίγο φοβισμένος, ο Crasswater στρατολόγησε τη Vypa και τις αδερφές της στους GW. Μαζί πλέον ηγούνται όλων των αποστολών ζούγκλας των GW καθώς και των εκστρατειών «ευαισθητοποίησης για την κυβέρνηση».

«Μην ανησυχείς, εγώ είμαι.»

Guerrilla Warfare | Ειδικός Παγιδευτής Solman

Ανώτερος πράκτορας

Μία ζεστή καλοκαιρινή μέρα στα νησιά της Καραϊβικής, ο Solman χαλάρωνε στις μικρές αλλά ακριβές διακοπές του, όταν τον πήραν όμηρο οι διαβόητοι Guerrilla Warfare (GW). Κρυφακούγοντας τους απαγωγείς του να μιλάνε για το μοίρασμα των λύτρων, ο Solman διαπραγματεύτηκε τη δική του απελευθέρωση εάν έφερνε τρεις επιπλέον ομήρους εντός 24 ωρών. Και αν τους έφερε λέει· οπλισμένος μόνο με χρήματα, γοητεία και λέγειν που διαθέτουν οι πιο φρικιαστικοί αρχηγοί αιρέσεων. Εμβρόντητοι από την έλλειψη συμπόνοιας για τους άλλους τουρίστες και την ικανότητά του να παρέχει σταθερή τροφοδοσία «μονάδων λύτρων» (ανθρώπων) οι GW διαπραγματεύτηκαν μία θέση για τον Solman ανάμεσά τους. Λαμβάνοντας το υψηλότερο ποσοστό λύτρων ομήρων από οποιοδήποτε άλλο μέλος των GW, ο Solman είχε κερδίσει το παιχνίδι πριν καν αυτό αρχίσει.

«Μόνο τρία πράγματα χρειάζονται για να διορθωθεί μία άσχημη κατάσταση: χρήματα, γοητεία και ένα γεμάτο όπλο.»

Guerrilla Warfare | Arno το Θηρίο

Ανώτερος πράκτορας

Ο Arno «Το Θηρίο», διαβόητος πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών, ανακαλύφθηκε από τους Παγιδευτές των Guerrilla Warfare (GW) ενώ ζούσε σε μια σπηλιά. Με το πέρασμα των χρόνων, ο Arno είχε γίνει ειδήμων στην επιβίωση και κυνηγός μεγάλων θηραμάτων—ικανός να ζήσει από τη γη επ' αόριστον κουβαλώντας μόνο την τσακμακόπετρα και το κυνηγετικό μαχαίρι του. Η φήμη του Arno τελικά εξαπλώθηκε σε κοντινούς οικισμούς όπου τράβηξε την προσοχή των Guerrilla Warfare (GW). Θέλοντας να στρατολογήσουν τις αψεγάδιαστες δεξιότητες του στο κυνήγι και την πάλη, οι GW απέτυχαν να τον καλοπιάσουν ώστε να βγει από το φυσικό του περιβάλλον, δηλαδή, έως ότου απείλησαν ότι θα σταματήσουν να τον επισκέπτονται με ζεστά φρεσκοψημένα γαλατοπιτάκια κάθε μήνα.

«Δεν είναι η μοναξιά που σκοτώνει, αλλά η απουσία γαλατοπιτακίων.»

Guerrilla Warfare | Σχης Mangos Dabisi

Εξαιρετικός πράκτορας

Στα νιάτα του, ο Συνταγματάρχης Mangos Dabisi εκπαιδεύτηκε και προήχθη εντός του στρατού της Ουγκάντα. Τελείωσε την στρατιωτική καριέρα του με μία σπάνια ατιμωτική απόταξη επειδή εκφόβιζε τους κατώτερούς του για να του δίνουν «χρήματα καλού ύπνου»—υποσχόταν μία νύχτα καλού ύπνου σε όσους τον πλήρωναν. Όπως αποδείχτηκε, μία νύχτα καλού ύπνου ήταν απλά έλλειψη εσκεμμένων τραυματισμών που προκαλούσε ο ίδιος ο Dabisi. Το επιβλητικό κύρος και οι στρατιωτικές δεξιότητες του τον κατέστησαν ελκυστικό απόκτημα για τους Guerrilla Warfare (GW). Με τη συνεχή χρήση υπερβολικής βίας και την ανάγκη να χαλιναγωγηθεί, ο Dabisi κερδίζει επάξια τη φήμη της κινητήριας δύναμης των GW.

«Θα πετσοκόψω το πορτοφόλι σου ή τον λαιμό σου. Εσύ αποφασίζεις.»

Guerrilla Warfare | Παγιδευτής

Εξαιρετικός πράκτορας

Οξυδερκείς, μουλωχτοί, ο φόβος και ο τρόμος των απανταχού στρατιωτικών μονάδων, σπάνια βλέπει κανείς τους Παγιδευτές πριν τους νιώσει.

«Σε κυνηγάμε.»

Guerrilla Warfare | Επιδρομέας Παγιδευτής

Διακεκριμένος πράκτορας

Οι έμπειροι και πολυμήχανοι Παγιδευτές Επιδρομείς είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην αρπαγή και κράτηση τουριστών ως ομήρων. Καθώς είναι ειδήμονες σε τακτικές ανταρτών στη ζούγκλα και σε υγροτόπους, οι αποστολές διάσωσης στις οποίες εμπλέκονται είναι καταδικασμένες να αποτύχουν.

«Υποσχόμαστε κλιματιστικό και παγωμένο τσάι. Πιάνει πάντα.»

Βατραχάνθρωπος SEAL | Δκτης Frank «Υγρές Κάλτσες» Baroud

Υπέρτατος πράκτορας

Ο Διοικητής Frank Baroud, που ανεβαίνει πρώτος στο κατάστρωμα και φεύγει τελευταίος, είναι SEAL τρίτης γενιάς και ο δεύτερος δύτης μάχης που έλαβε ποτέ το παράσημο «The Navy Cross»· η «Μάσκα» ήταν η πρώτη. Βασιστείτε στον Baroud για την επίλυση των πιο περίπλοκων καταστάσεων σύγκρουσης υποθαλασσίως και επί εδάφους, όπως εκείνη τη φορά που εξουδετέρωσε πολλαπλούς αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε ένα δίκτυο πλημμυρισμένων σπηλαίων κάτω από μία πρεσβεία των ΗΠΑ. Ο Baroud το αποδίδει στην τεράστια και χωρίς συμβιβασμούς προσοχή του στη λεπτομέρεια, γιατί κακά τα ψέμματα, όταν η ζωή σου εξαρτάται από τον εξοπλισμό που φοράς, ένα μικρό λάθος μπορεί να είναι και το τελευταίο σου. Η άτεγκτη προσοχή του στη λεπτομέρεια τού κέρδισε το παρατσούκλι «Υγρές Κάλτσες».

«Έλεγξε μία δεύτερη φορά. Έλεγξε και μια τρίτη. Μετά έλεγξε ξανά.»

Βατραχάνθρωπος SEAL | Δκτης Davida «Μάσκα» Fernandez

Υπέρτατος πράκτορας

Διαθέτοντας εξαίρετα αντανακλαστικά κατάδυσης θηλαστικού, η Διοικητής Fernandez έχει την ικανότητα να επιβραδύνει τους παλμούς της καρδιάς της σε μη ανιχνεύσιμα επίπεδα και να προσανατολίζεται στο σκοτάδι, σε πάγο και σε συστήματα υποθαλάσσιας άμυνας. Οι ανθρώπινες υδρόβιες δυνατότητές της είναι άριστες όπως επίσης και οι δεξιότητές της ως δεινή σκοπεύτρια και στρατιώτης. Η «Μάσκα» κέρδισε το παρατσούκλι της όταν μία σφαίρα χτύπησε το αριστερό της μάτι —ή θα το είχε χτυπήσει— εάν ο «Υγρές Κάλτσες» δεν της υπενθύμιζε «για τελευταία φορά!» να πάρει όλον τον εξοπλισμό της. Παρά την περιστασιακή αφηρημάδα της, η Διοικητής Fernandez είναι μία από τους δύο ελίτ SEAL δύτες μάχης στους οποίους απονεμήθηκε το παράσημο «The Navy Cross» για απόρρητες υποθαλάσσιες επιχειρήσεις.

«Μην χτυπάς καρδιά μου.»

Βατραχάνθρωπος SEAL | Υπολοχαγός Rex Krikey

Ανώτερος πράκτορας

Ο υπολοχαγός Krikey είναι η τέλεια επιλογή για όλες τις πολεμικές επιχειρήσεις σε ζούγκλα και υγροτόπους. Οι τεχνικές του γνώσεις για τον χειρισμό μικρών και μεγάλων ερπετών έχουν αποδειχτεί σωτήριες τόσο για τον ίδιο όσο και για τους συναδέλφους του βατραχανθρώπους, σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

«Είμαι απλά ένας κορυφαίος θηρευτής και μου αρέσει να συναντώ άλλους κορυφαίους θηρευτές.»

Gendarmerie Nationale | Chef d'Escadron Rouchard

Υπέρτατος πράκτορας

Γεννημένη σε παλιά αριστοκρατική οικογένεια, η Rouchard κατατάχτηκε στο Gendarmerie Nationale με την πρώτη ευκαιρία για να αποφύγει την υποχρεωτική εγγραφή σε μία κακόφημη ελβετική σχολή εκμάθησης καλών τρόπων για νεαρές γυναίκες. Ως Δόκιμος στο Gendarmerie, η Rouchard εντυπωσίασε γρήγορα τους ανωτέρους της αριστεύοντας στη στρατηγική επίθεσης και τις διαπραγματεύσεις σε καταστάσεις ομηρίας, αλλά πάνω από όλα, στη μάχη με λεπίδες. Πολλές προαγωγές αργότερα είναι καλύτερα γνωστή με το παρατσούκλι «Le Couteau» (Το Μαχαίρι), αν και κάποιοι θα έλεγαν ότι αυτό έχει να κάνει με την ευθύτητά της ενίοτε. Σήμερα, η Rouchard καλείται όταν κανείς άλλος δεν ξέρει τι να κάνει.

«Μια γρατζουνιά είναι μόνο.»

Gendarmerie Nationale | Chem-Haz Capitaine

Ανώτερος πράκτορας

Ως αρχηγός των Χημικών και Βιολογικών πολεμικών επιχειρήσεων σε κατοικημένες περιοχές, ο Διοικητής Chem-Haz του Gendarmerie παίζει καθοριστικό ρόλο εντός της οργάνωσης. Διακεκριμένος για την ενορχήστρωση της επιτυχούς διάσωσης όλου του άμαχου πληθυσμού ενός εγχώριου αεροδρομίου κατά τη διαβόητη επίθεση με αέριο σαρίν το 1997, ο Διοικητής Chem-Haz είναι η επιτομή της ετοιμότητας και της ψυχραιμίας.

«Πάρε ανάσα.»

Gendarmerie Nationale | Sous-Lieutenant Medic

Εξαιρετικός πράκτορας

Οι γιατροί του Gendarmerie National έχουν επάξια κερδίσει τη φήμη ότι παρέχουν σωτήριες παρεμβάσεις χρησιμοποιώντας ό,τι υπάρχει στη διάθεσή τους. Από αυτοσχέδιους αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές έως φάρμακα της ζούγκλας και πυρά κάλυψης ακριβείας, οι γιατροί Gendarm φυλάνε τα νώτα σας —ό,τι και να γίνει.

«Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία.»

Gendarmerie Nationale | Officer Jacques Beltram

Εξαιρετικός πράκτορας

Στον Beltram, παρασημοφορημένο Αξιωματικό του Gendarmerie, απονεμήθηκε η Λεγεώνα της Τιμής επειδή πήρε τη θέση ενός ομήρου και εμπόδισε τρομοκρατική δραστηριότητα σε παραπάνω από μία περιπτώσεις. Ο Beltram είναι ήρωας, ανύπαντρος πατέρας και ενθουσιώδης καταβροχθιστής κρουασάν σοκολάτας όλες τις ώρες της ημέρας.

«Κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε.»

Gendarmerie Nationale | Δόκιμος

Διακεκριμένος πράκτορας

Οι Δόκιμοι του Gendarmerie είναι άκρως εκπαιδευμένοι αστυνομικοί δόκιμοι, υπεύθυνοι να βοηθούν σε πολεμικές επιχειρήσεις σε αγροτικές περιοχές. Το να πει κανείς ότι οι περισσότεροι είναι πρόθυμοι για δράση «στα χωράφια τους» είναι λίγο.

«C'est la vie.»

Οι Επαγγελματίες | Bloody Darryl – Ο Πανί με Πανί

Ανώτερος πράκτορας

Πριν γίνει αρχηγός της συμμορίας ληστειών «Οι Επαγγελματίες», ο Sir Bloody Darryl ονομαζόταν πιο απλά, Bloody Darryl. Παραμένει ο φιλικός ψυχοπαθής της γειτονιάς σας με κάθε σημασία της λέξης. Όχι πραγματικά Αυστραλός, σύμφωνα με τους Αυστραλούς.

«Απλά θα τους θαμπώσω λίγο με τα κόλπα μου.»

SWAT | Υπολοχαγός «Οικολόγος» Farlow

Εξαιρετικός πράκτορας

Κανείς άλλος δεν γνωρίζει πώς να απολαμβάνει πολεμικές επιχειρήσεις που απαιτούν αντιηλιακό, αντικουνουπικό και αυτόματα τουφέκια M4A4 όπως η Farlow.

«Ωραία είναι να φεύγεις απ' το κρύο, δε βρίσκεις;»

Brazilian 1st Battalion | Primeiro Tenente

Διακεκριμένος πράκτορας

Ειδικευμένοι να επιβιώνουν στη μάχη σε επιχειρήσεις στα βάθη της ζούγκλας, τα μέλη του Brazilian 1st Battalion ακονίζουν τα δόντια τους δίπλα στις όχθες του ισχυρού Αμαζονίου.

«Οι εκπλήξεις είναι ευπρόσδεκτες.»

NZSAS | Αξιωματικός Μοίρας Δ

Διακεκριμένος πράκτορας

Απόλυτα μυστικοί και απίστευτα θανατηφόροι, οι αξιωματικοί στο SAS περνούν χρόνια ακονίζοντας τις δεξιότητές τους μέσω παρείσφρησης, διάσωσης ομήρων, και —ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟ— αποστολών ακατάλληλων για δημοσίευση.

«Ο τολμών νικά.»

Elite Crew | Κύριος Muhlik

Διακεκριμένος πράκτορας

Ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός «Σύμβουλος απόκτησης».

«Μπορώ να σου φέρω αυτό που χρειάζεσαι.»

ΘΗΚΗ RIPTIDE

Η θήκη όπλων Riptide διαθέτει 17 φινιρίσματα όπλων σχεδιασμένα από την Κοινότητα και περιλαμβάνει μαχαίρια Gamma Doppler ως σπάνια ειδικά αντικείμενα!

Desert Eagle | Ocean Drive by kiku
AK-47 | Leet Museo by Oscar
SSG 08 | Turbo Peek by K A S I and Sparkwire
Glock-18 | Snack Attack by Sparkwire and 2Minds
MAC-10 | Toybox by (SIC)
M4A4 | Spider Lily by Strenson and emu
MP9 | Mount Fuji by Khan and puchara
Five-SeveN | Boost Protocol by Pet3D and dre
FAMAS | ZX Spectron by SHADOW
MAG-7 | BI83 Spectrum by cimota and MultiH
XM1014 | Watchdog by Zaphk and OniLolz
USP-S | Black Lotus by moonfighter and Ariata
PP-Bizon | Lumen by Boaz
MP7 | Guerilla by BASBAY
G3SG1 | Keeping Tabs by Debski
Dual Berettas | Tread by Teo~ and VisHomin
AUG | Plague by mara_der and hexeth

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ RIPTIDE

Διακοσμήστε τα όπλα σας με 14 αυτοκόλλητα με θέμα Επιχείρησης.

M4A4 | The Coalition by SLIMEface
Glock-18 | Gamma Doppler
FAMAS | Meltdown
MAC-10 | Propaganda by Sparkwire
USP-S | Whiteout
CZ75-Auto| Syndicate by SLIMEface
AWP | POP AWP by SAZ
P2000 | Space Race by SAZ
MPD-SD | Autumn Twilly by SAZ
NOVA | Red Quartz
Desert Eagle| Sputnik by SAZ
M4A1-S | Fizzy POP by SAZ
SSG 08 | Spring Twilly by SAZ
AUG | Amber Fade
UMP-45 | Full Stop
Tec-9 | Safety Net
R8-Revolver| Blaze
AWP | Desert Hydra by 2minds
Desert Eagle | Fennec Fox by 2minds
MP5-SD | Oxide Oasis
AUG | Sand Storm by Chemical Alia
Glock-18 | Pink DDPAT
XM1014 | Elegant Vines by SAZ
SG 553 | Desert Blossom by SAZ
M249 | Humidor by SAZ
MP9 | Music Box
USP-S | Purple DDPAT
P90 | Verdant Growth by SAZ
CA75-Auto | Midnight Palm
FAMAS | CaliCamo
Dual Berettas | Drift Wood by Chemical Alia
SSG 08 | Prey
MAC-10 | Sienna Damask
MAG-7 | Navy Sheen
PP-Bizon | Anolis by SAZ
P250 | Drought by SAZ
AK-47 | Gold Arabesque
SSG 08| Death Strike by Graff
UMP-45| Fade
MAC-10 | Case Hardened
M4A4 | Red DDPAT
USP-S | Orange Anolis by SAZ
Galil AR | Amber Fade
G3SG1 | New Roots by SAZ
Nova | Quick Sand
P250 | Black & Tan
M249 | Midnight Palm
Five SeveN | Withered Vine by SAZ
MP9 | Old Roots by SAZ
AUG | Spalted Wood by Chemical Alia
Sawed-Off | Parched by SAZ
MP7 | Prey
SG 553 | Bleached by SAZ
P90 | Desert DDPAT
R8 Revolver | Desert Brush
M4A1-S| Imminent Danger by SLIMEface
SG 553| Hazard Pay by Nextgenz
Five SeveN | Fall Hazard by SLIMEface
P250 | Digital Architect by MOG
MAG-7 | Prism Terrace
Galil AR | CAUTION!
Negev | Infrastructure by MOG
Nova | Interlock
P90 | Schematic by MOG
AK-47 | Green Laminate
PP-Bizon | Breaker Box by MOG
SSG 08 | Carbon Fiber
UMP-45 | Mechanism by MOG
Glock-18 | Red Tire by MOG
Dual Berettas | Oil Change by MOG
CZ75-Auto | Framework
XM1014 | Blue Tire by MOG
FAMAS| Faulty Wiring by MOG
MAC-10 | Strats by MOG

Συχνές ερωτήσεις Riptide

Τι λαμβάνω με το πάσο Επιχείρησης;

Οι παίκτες που αγοράζουν ένα πάσο Επιχείρησης Riptide λαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Ένα νόμισμα Επιχείρησης Riptide, το οποίο μπορεί να ανέβει επίπεδο από χάλκινο σε διαμαντένιο και να εμφανίζεται στο προφίλ CS:GO σας.
  • Πρόσβαση σε ανταμοιβές Επιχείρησης οι οποίες περιλαμβάνουν ολοκαίνουριους πράκτορες, συλλογές όπλων, αυτοκόλλητα, θήκες όπλων Riptide, διακριτικά και ενισχύσεις εμπειρίας.

Πώς λαμβάνω αστέρια Επιχείρησης;

Τα αστέρια Επιχείρησης κερδίζονται με την ολοκλήρωση αποστολών στην εβδομαδιαία κάρτα αποστολών σας και μπορούν επίσης να αγοραστούν εντός παιχνιδιού. Κάθε κάρτα αποστολών επιτρέπει στους παίκτες να κερδίσουν έναν μέγιστο αριθμό αστεριών, που εμφανίζεται στο πάνω μέρος κάθε κάρτας. Δεν χρειάζεται να ολοκληρώσετε όλες τις αποστολές για να κερδίσετε τον μέγιστο αριθμό αστεριών κάθε εβδομάδα.

Πώς εξαργυρώνω ανταμοιβές Επιχείρησης;

Οι ανταμοιβές Επιχείρησης μπορούν να εξαργυρωθούν όταν κερδίζετε ή αγοράζετε αρκετά αστέρια που ικανοποιούν τις απαιτήσεις ανταμοιβής. Όταν έχετε τα αστέρια, επισκεφτείτε το μαγαζί της Επιχείρησης εντός παιχνιδιού και διεκδικήστε την ανταμοιβή που θα θέλατε.

Πώς αναβαθμίζω το νόμισμα Επιχείρησής μου;

Για να αναβαθμίσετε το νόμισμα Riptide σας, κερδίστε αστέρια ολοκληρώνοντας αποστολές από εβδομαδιαίες κάρτες αποστολών. Το νόμισμά σας θα αναβαθμιστεί αφού κερδίσετε 33 (ασημένιο), 66 (χρυσό) ή 100 αστέρια (διαμαντένιο).

Υπάρχει όριο στον αριθμό ανταμοιβών που μπορώ να εξαργυρώσω;

Όχι. Μπορείτε να συνεχίσετε να εξαργυρώνετε ανταμοιβές Επιχείρησης όσο έχετε αστέρια. Ακόμα και αν έχετε κερδίσει τον μέγιστο αριθμό αστεριών ολοκληρώνοντας εβδομαδιαίες αποστολές, μπορείτε να συνεχίσετε να εξαργυρώνετε ανταμοιβές αγοράζοντας αστέρια.

Μπορώ να παίζω τις αποστολές χωρίς πάσο;

Για να παίξετε αποστολές πρέπει να έχετε είτε κατάσταση Prime είτε ένα πάσο Επιχείρησης. Για να μπορείτε να λάβετε ανταμοιβές Επιχείρησης πρέπει να έχετε εξαργυρώσει ένα πάσο Επιχείρησης στον λογαριασμό σας. Εάν αγοράσετε ένα πάσο Επιχείρησης σε μεταγενέστερη ημερομηνία, θα λάβετε τα αστέρια για οποιαδήποτε αποστολή έχετε ολοκληρώσει προηγουμένως και οποιαδήποτε πρόοδο προς το νόμισμα επιχείρησής σας.

Μπορώ να δώσω πάσο Επιχείρησης ως δώρο;

Τα πάσο Επιχείρησης μπορούν να ανταλλαχθούν μία εβδομάδα μετά την αγορά. Δεν υπάρχει τρόπος να στείλετε ένα πάσο επιχείρησης ως δώρο τη στιγμή της αγοράς.

Πώς συμμετέχω σε αποστολές;

Για να συμμετάσχετε σε αποστολές απλά κάντε κλικ στο κείμενο αποστολής από το κύριο μενού· θα μπείτε αυτόματα σε ουρά για την επιλεγμένη αποστολή. Εάν δεν έχετε κατάσταση Prime ή το πάσο επιχείρησης, δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε αποστολές.

Πόσο διαρκεί η Επιχείρηση Riptide;

Η επιχείρηση Riptide θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2022. Οι παίκτες θα λαμβάνουν νέες κάρτες αποστολών κάθε εβδομάδα για τις πρώτες 16 εβδομάδες της Επιχείρησης.Μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες στο άρθρο βοήθειας για την Επιχείρηση Riptide.